[et_pb_section background_color=”#ffffff” inner_shadow=”on” parallax=”off”][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”right”]

Sinds 2009 maak ik sieraden van zilverklei (Art Clay Silver). Ik maak sieraden op bestelling, maar ook deel ik graag mijn kennis en geef ik workshops. Op deze website vind je naast mijn eigen weblog ‘Digilin’ binnenkort ook foto’s van werk en meer informatie over workshops en bestellingen op maat. Ook blog ik tips en inspiratie over het werken met Zilverklei. Heb je vragen? Mail me op linda@studio4.nl.

In het kort:

‘Custom Made’

Wil je voor jezelf of voor je lief een sieraad laten maken? Laat me weten welke ideeën je hebt. Ik vertaal deze ideeën in een schets én in een prijsje voor het sieraad. De vanaf prijzen van op maat gemaakte sieraden: Ring €160,- / Hanger €130,-/ Oorbellen €130,- / Armband met 1 bedel €80,-

Workshops

Tijdens de workshops leer je een ring maken (€90,- / duur: 2 dagdelen/1 dag) of een hanger, oorbellen of bedel (€65,- / duur: 1 dagdeel of 2 avonden). Minimum aantal deelnemers van 1 workshop is 6 personen. Wil je met een kleinere groep volgen dan hanteer ik een toeslag die we vooraf bespreken. Wil je alleen of met 2 personen een (trouwring)workshop volgen, dan maak ik graag een offerte op maat.

Special design: ‘Terschelling Ring’

In 2010 ontwierp ik de ‘Terschelling Ring’. De ring is gevormd uit de contouren van Terschelling en het gebruikte materiaal is 99,9% zilver. Deze bijzondere ring is te koop vanaf 95,-*. Als ik ‘m op maat moet maken is de levertijd ca 5 dagen, exclusief verzenden (aangetekend). Elke ring die ik maak is uniek en persoonlijk. Ook is het mogelijk om een zirkonia steen te plaatsen op jouw favoriete Terschellinger plaats! Er bestaat ook een Terschelling hanger.

*De prijs van de ring loopt op naar mate de ringgrootte. 

[/et_pb_text][et_pb_image admin_label=”Image” animation=”left” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]